ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Saturday, 8 January 2011

Nότιος Κορέα : έθαψαν ζωντανά 2.400 γουρούνια!!!

Επανειλημμένως στο παρελθόν την μία με την νόσο των τρελλών αγελάδων, την άλλη με τον αφθώδη πυρετό των αγελάδων, την άλλη με την ευλογιά των αιγοπροβάτων, την άλλη με την νόσο των πουλερικών και τώρα με την νόσο των χοίρων ακούμε στις ειδήσεις οι δημοσιογράφοι να μιλούν με πανικό για την εκάστοτε νόσο και να αναφέρουν τις οικονομικές ζημίες της κτηνοτροφικής βιομηχανίας από την νόσο. Επίσης αναφέρουν αδιάφορα, βιαστικά και "με ψιλά γράμματα"  την θανατική καταδίκη χιλιάδων ζώων κάθε φορά, αλλά ποτέ κανείς δεν μίλησε για την εγκληματική συμπεριφορά του ανθρώπου απέναντι σε αυτά τα ταλαίπωρα  ζώα, που θανατώνονται κατά χιλιάδες συχνά με φρικτό, βασανιστικό, απάνθρωπο τρόπο (πχ θάβονται ζωντανά, ή πετάγονται ζωντανά σε τσουβάλια λες και είναι σκουπίδια!!!)
Σήμερα, 6 Ιανουαρίου 2011 στην Νότιο Κορέα πετάχθηκαν σαν άψυχα σκουπίδια 2.400 γουρούνια σε έναν λάκκο και θάφθηκαν ζωντανά!!!!!!!
Ως πότε οι κυβερνήσεις θα επιτρέπουν τα εγκλήματα εις βάρος των άλλων ειδών?
Ως πότε εμείς οι πολίτες θα επιτρέπουμε να συμβαίνουν αυτά τα αίσχη?
Πώς περιμένουμε η ανθρωπότητα να πάει μπροστά όταν συμπεριφέρεται τόσο πρόστυχα πρός τα άλλα είδη?
Ένας άνθρωπος που διαπράττει τέτοιου είδους εγκλήματα και δεν τον σταματάει το αγωνιώδες και πονεμένο κλάμα 2.400 ζώων,  τί θα τον σταματούσε να εγκληματήσει και απέναντι σε έναν συνάνθρωπό του ?

Ήλθε η ώρα να αντισταθούμε, να αγωνιστούμε και να σταματήσουμε τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ !!!!!!
Στείλε την υπογραφή σου :  change.org (http://animals.change.org/petitions/view/animals_buried_alive_in_korea)