ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Monday, 24 January 2011

Διαμαρτυρία κατά του σπισισμού (speciesism) στο Βερολίνο.

Γερμανία: Στις 20 Ιανουαρίου 2011 στο Βερολίνο,  μετά την παρουσίαση του βιβλίου "EATING ANIMALS" (=τρώγοντας ζώα) του Jonathan Safran Foer, το οποίο κυκλοφορεί και στα ελληνικά, έγινε μεγάλη διαμαρτυρία πολιτών κατά της κακοποίησης των ζώων από τον άνθρωπο!
Όλο και περισσότερος κόσμος ενημερώνεται για τις φρικτές αλήθειες που κρύβονται πίσω από το εμπόριο ζωικών προϊόντων και αποφασίζει να απέχει από την κατανάλωση των προϊόντων αυτών, όσο και αν δέχεται καθημερινά την πλύση εγκεφάλου της τηλεόρασης από τις διαφημίσεις των εταιρειών που εμπορεύονται ζωικά προϊόντα !
Στο πανώ γράφει Ihr habt die Macht... (=εσείς έχετε την δύναμη) και εννοεί την οικονομική δύναμη εταιρειών και πολιτικών, αλλά η ουσιαστική δύναμη είναι όπως πάντα στα χέρια των ιδεολόγων πολιτών, που αγωνίζονται για την δικαιοσύνη όχι μόνον προς τους συνανθρώπους μας, αλλά και προς τα άλλα είδη!!!