ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Monday, 31 January 2011

Η γνωστή Αμερικανίδα τηλε-παρουσιάστρια Ώπρα Vegan για μία εβδομάδα!

Όλοι την γνωρίζουν στην Αμερική, και όχι μόνον! Η γνωστή και δημοφιλής τηλε-παρουσιάστρια Ώπρα (Oprah) θα δοκιμάσει τον βέγκαν τρόπο ζωής για μία εβδομάδα!
Κάνε κλικ στην ακόλουθη διεύθυνση, για να δεις το διαφημιστικό βίντεο!!!  http://www.oprah.com/showinfo/Oprah-and-378-Staffers-Go-Vegan-The-One-Week-Challenge
Όλο και περισσότερος κόσμος, κυρίως νέοι, αντιδρούν στον φασιστικό τρόπο εκμετάλλευσης των ζώων από τον άνθρωπο! Αγαπούν την ελευθερία όπως εμείς, αγαπούν τούς συντρόφους τους όπως εμείς, κλαίνε στον βίαιο αποχωρισμό της μάνας από το παιδί όπως εμείς, πονάνε όπως εμείς, φοβούνται και πέφτουν σε κατάθλιψη όπως εμείς! Φθάνει πια! Τα ζώα δεν είναι σκλάβοι μας και δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να τους συμπεριφερόμαστε τόσο φασιστικά μόνον και μόνον επειδή δεν είναι άνθρωποι!!!