ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Saturday, 26 February 2011

Στείλε την υπογραφή σου! Να σταματήσει επιτέλους το φρικτό κυνήγι της φώκιας !!!

Όπως κάθε χρόνο από το 1950 έτσι και εφέτος τον Μάρτιο ο Καναδάς σκοπεύει να δολοφονήσει 300.000 μωρά φώκιας για την γούνα τους!!! Εδώ και δεκαετίες οι οικολογικές και φιλοζωικές οργανώσεις αγωνίζονται, για να σταματήσουν το έγκλημα, αλλά ...... είναι πολλά τα λεφτά πίσω από την γούνα....... Έτσι λοιπόν και εφέτος τα καράβια με τους κυνηγούς ετοιμάζονται, αλλά παράλληλα ετοιμάζονται και πολλές φιλοζωικές οργανώσεις με έτοιμες τις κάμερες να κινηματογραφίσουν όσο γίνεται πιο πολλές σκηνές από αυτό το ετήσιο έγκλημα και να το δημοσιεύσουν, έτσι ώστε όλος ο κόσμος να δει αυτό το αίσχος και να αντιδράσει.


Παράλληλα στέλνονται καθημερινά χιλλιάδες υπογραφές πολιτών από όλον τον κόσμο κατά αυτού του εγκλήματος. Στείλε και εσύ την υπογραφή σου αυτόματα στις διευθύνσεις των κυρίως υπευθύνων για το έγκλημα αυτό στην ακόλουθη ιστοσελίδα:  http://www.harpseals.org/help/letters_and_emails/canada_pols_email.php