ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Wednesday, 6 April 2011

H Annie, ο ελέφαντας, επιτέλους ελεύθερη!!!

Η 59χρονη Άννη έζησε μαρτυρικά, αιχμάλωτη για 51 ολόκληρα χρόνια! Αιχμαλωτίσθηκε από ανθρώπους όταν ήταν μικρή και από τότε μέχρι σήμερα έζησε φυλακισμένη, αλυσσοδεμμένη, μακριά από την πατρίδα της, μακριά από την φύση και μακριά από τους άλλους ελέφαντες. Ήταν αναγκασμένη να δίνει παραστάσεις σε ένα τσίρκο και την ξυλοκοπούσαν μέσα στην φυλακή της, για να ... μάθει να κάνει σωστά τα νούμερα που ήθελαν οι ιδιοκτήτες του τσίρκο.
Τώρα, επιτέλους, μετά από αγώνες Οικολογικών Οργανώσεων και χιλιάδες επιστολές και υπογραφές ευαισθητοποιημένων πολιτών, μετά από 51 χρόνια αιχμαλωσίας, η Άννη είναι ελεύθερη μέσα στην φύση, σε μία έκταση περίπου 6 εκταρίων, στην πατρίδα της την Αφρική και με ανθρώπους που την αγαπούν!!!
Δες το βίντεο και τις φωτογραφίες κάνοντας "κλικ" στην φωτογραφία της Οργάνωσης Peta.org  http://www.peta.org/ :