ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Sunday, 1 May 2011

Όλο και περισσότεροι βέγκανς και στην Γερμανία!

Προ λίγων ημερών ακόμη ένα τοπικό κανάλι της Κολωνίας στην Γερμανία είχε ένα ρεπορτάζ για τους βέγκανς και πρόβαλε  μία πολύ ωραία συνέντευξη  για τον τρόπο ζωής ενός  από τους 600.000 (!!!) πλέον  βέγκανς της Γερμανίας, καθώς και μία  επίσκεψη σε ένα καινούριο βέγκαν κατάστημα στην Κολωνία (Goldene Zeiten), στο οποίο μπορεί κανείς, συν τοις άλλοις, να βρει π.χ. βέγκαν τυρί μοτσαρέλα και μαγιονέζα!
Ήδη και εδώ στην Ερέτρια μπορεί κανείς να βρει στα σούπερ-μάρκετς φυτικό τυρί κίτρινο, φυτικό τυρί φέτα, γάλα σόγιας σε διάφορες γεύσεις, γάλα ρυζιού σε διάφορες γεύσεις, φυτικές πουτίγκες σε διάφορες γεύσεις κ.λ.π. Είναι μία καλή αρχή! Με την ζήτηση, τα βέγκαν προϊόντα θα αυξάνονται παντού και ήδη υπάρχουν πιτσαρίες  και στην Ελλάδα, που φτειάχνουν βέγκαν πίτσες, π.χ. μαργαρίτα, με φυτικό τυρί και η γεύση τους είναι υπέροχη!!!