ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Friday, 15 July 2011

The SMITHS - "MEAT IS MURDER"!!!!!

Την δεκαετία του 80΄ το γνωστό συγκρότημα "The SMITHS" κυκλοφόρησε το άλμπουμ με τίτλο "MEAT   IS  MURDER" (το κρέας είναι δολοφονία!). Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Morrissey συνεχίζει να δίνει συναυλίες και σήμερα, είναι χορτοφάγος, ενεργός στον αγώνα για τα δικαιώματα των ζώων και ενεργό μέλος της οργάνωσης PETA (People for the Ethical Treatment of Animals)! Τα ΜΜΕ φυσικά αυτό δεν το ανέφεραν ποτέ!!.......... Δες μία συναυλία τους:


Εδώ βλέπεις μόνον το εξώφυλλο του άλμπουμ με τον τίτλο στο κράνος του στρατιώτη "Meat is Murder" και ακούς καθαρά το τραγούδι, το οποίο αρχίζει και τελειώνει με τους ήχους ενός σφαγείου......... Άκου ξανά το τραγούδι:  



Αφού δεν μας τα δείχνει η τηλεόραση, θα τα δείξουμε εμείς!!!  Σήμερα ο Morrissey συνεχίζει να δίνει συναυλίες σε όλον τον κόσμο πάντα με την προϋπόθεση, οτι στον χώρο της συναυλίας ΔΕΝ θα προσφέρεται κρέας κανενός ζώου. Μόνον φυτοφαγικά εδέσματα!!! Μπράβο Morrissey!!!