ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Tuesday, 9 August 2011

Όσο δεν μαθαίνουμε να σεβόμαστε τα άλλα είδη, ΔΕΝ θα σεβόμαστε ούτε τον συνάνθρωπό μας!

Καθημερινά σε όλον τον κόσμο γίνονται διαμαρτυρίες, γιορτές και πορείες ενάντια στην βία απέναντι στα άλλα είδη, άσχετα εάν.... η τηλεόραση δεν λέει  ΟΥΤΕ  ΛΕΞΗ  για το θέμα αυτό! Ένα παράδειγμα προς μίμηση είναι η διαμαρτυρία που έγινε πριν λίγες ημέρες μπροστά στο Υπουργείο Γεωργίας της Αυστραλίας, μετά από την δημοσίευση ταινιών που έδειχναν την βάναυση μεταφορά των ζώων προς τα σφαγεία στην Ινδονησία  και την φρίκη των σφαγείων!!


Ιδιαίτερα συγκίνησε όλους η ιστορία του μαύρου ταύρου Τόμμυ κατά την οδήγησή του προς την σφαγή! Εάν θέλεις να δεις το βίντεο και να πάρεις μία ιδέα για τον τρόμο που βιώνουν τα ζώα σε αυτό το τελευταίο κομμάτι της ζωής τους, κάνε 'κλικ' στην φωτογραφία και δες το βίντεο στην ιστοσελίδα της πολύ δραστήριας οργάνωσης  Animals Australia org.


Η καγκελόπορτα πίσω του στον ''τελικό ...μονόδρομο'' έκλεισε........  Τώρα ήρθε η σειρά του!!!