Friday 26 August 2011

Έκλεισε βάρβαρο κατάστημα που εμπορευόταν γάτες στην Κίνα!

Είναι γνωστό, οτι σε διάφορα μέρη του κόσμου τα ζώα αποτελούν  αντικείμενα εκτόνωσης εγκληματικών φύσεων ανθρώπων. "Άνθρωποι - παράσιτα", που το λιγότερο που  τους αξίζει είναι η φυλακή, κυκλοφορούν ελεύθεροι ξεσπώντας τα κτηνώδη, σαδιστικά τους ένστικτα στους πιο αδύνατους και νομικά απροστάτευτους, δηλαδή στα ζώα. Σε κάποια μέρη, όπως η Κίνα, ο Νόμος δεν προστατεύει ακόμη τα ζώα, με αποτέλεσμα η ανθρώπινη κτηνωδία να σε αφήνει άφωνο... Τα γδέρνουν ζωντανά, τα μαγειρεύουν ζωντανά, (εάν δεν πείθεσαι με λόγια για τί είδους κτηνώδη συμπεριφορά μιλάμε, πληκτρογράφησε απλώς στο youtube "animal cruelty" και ........  "θα τα δεις ΟΛΑ!!!").


Το ευχάριστο σε όλην αυτήν την ιστορία είναι, ότι ημέρα με την ημέρα αυξάνεται ραγδαία ο αριθμός των -κυρίως νέων- ανθρώπων, που δεν μιλούν απλώς, αλλά απαιτούν να σταματήσουν τα ανθρώπινα εγκλήματα εις βάρος των άλλων ειδών! Καθημερινά φεύγουν χιλιάδες επιστολές ευαισθητοποιημένων πολιτών προς Κυβερνήσεις, Υπουργεία, Εταιρείες κ.λ.π. και οι επιτυχίες έρχονται η μία μετά την άλλη! Έτσι και τώρα, μετά από χιλιάδες επιστολές, έκλεισε με παρέμβαση της Αστυνομίας ένα "βάρβαρο" εστιατόριο στην Κίνα όπου στο μενού είναι γάτες (εκεί είναι νόμιμο). Εάν θέλεις να διαβάσεις το άρθρο, κάνε "κλικ" στην φωτογραφία!
Μία από τις πολλές οργανώσεις που αγωνίζονται κατά της βαρβαρότητας απέναντι σε γάτες και σκύλους στην Κίνα είναι η  Animalsaviors.orghttp://animalsaviors.org/index.html  . Μπορείς, εάν θέλεις, να υπογράψεις και εσύ κατά αυτής της βαρβαρότητας κάνοντας "κλικ" εδώ:  Animalsaviors petitions.