ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Sunday, 4 September 2011

4η Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας στην Χαλκίδα!

Στην Χαλκίδα, στο κρηπίδωμα, λειτουργεί από την Παρασκευή 2 έως και Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011 η 4η Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας με κάθε χρόνο όλο και μεγαλύτερη επιτυχία!! Στην γιορτή συμμετέχουν παραγωγοί, μεταποιητές και χειροτέχνες οικολογικών προϊόντων, παράλληλα λειτουργούν διάφορα εργαστήρια, όπως π.χ. παρασκευής χρωμάτων, σαπουνιών, φαρμάκων, καλλυντικών, ψωμιού, ακόμη και κατασκευής μικρής ανεμογεννήτριας!!! Δεν λείπουν οι παιδικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες, όπως κατασκευή μουσικών οργάνων, ξυλοκατασκευές και εργαστήριο κεραμικής!
Επίσης συμμετέχουν οικολογικές ομάδες, όπως η εναλλακτική κοινότητα "ΠΕΛΙΤΙ", ο συνεταιριμός "ΣΠΟΡΟΣ",  κ.ά.
Λειτουργεί κυλικείο με νόστιμα χορτοφαγικά εδέσματα με βιολογικές κυρίως πρώτες ύλες και χαμηλές τιμές!


Κάθε βράδυ μουσικά σχήματα πλαισιώνουν την γιορτή και φυσικά η διοργάνωση δεν εκπροσωπεί κανένα κομματικό σχήμα, ούτε στηρίζεται σε οποιονδήποτε φορέα! Τα έξοδα μοιράζονται οι συμμετέχοντες!!!