ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Thursday, 29 September 2011

Τέλος οι ταυρομαχίες και στην Barcelona!!!

Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011 μαρτύρησαν οι 6 τελευταίοι ταύροι στην αρένα της Βarcelona. Μετά από μεγάλες μάχες μεταξύ Ζωόφιλων και φίλων των ταυρομαχιών νίκησε επιτέλους το αυτονόητο: η ηθική!!! Κάνε "κλικ" στην φωτογραφία, εάν θέλεις να δεις λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα της Ζωοφιλικής Οργάνωσης Comite Anti Stierenfechten:


Το να διασκεδάζει κάποιος με τον βασανισμό και τον μαρτυρικό θάνατο ενός άλλου πλάσματος (και μάλιστα να ... "κορδώνεται" και όλας γι΄αυτό, λες και έκανε κάποιο μεγάλο κατόρθωμα), είναι ψυχική διαταραχή και έχει όνομα: ΣΑΔΙΣΜΟΣ !!! Και ο άνθρωπος - σαδιστής είναι επικίνδυνος και αηδιαστικός! Συνήθως είναι πολύ ύπουλος και  δειλός και γι΄αυτό βγάζει τις σαδιστικές του τάσεις προς τους αδυνάτους! Δηλαδή προς τους ηλικιωμένους, προς τα παιδιά και κυρίως προς τα ζώα, διότι τα ζώα είναι τα πιο εύκολα θύματα, λόγω του ότι δεν μπορούν να καταγγείλουν τον εγκληματία!!!