ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Sunday, 30 October 2011

"Συνάντηση για την Ευρωπαϊκή Προοπτική της Φιλοζωικής Κουλτούρας στην Ελλάδα του σήμερα!"

Την 31η Οκτωβρίου από τις 10:00 έως τις 17:00 στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών στην Αθήνα (Βασιλέως Κωνσταντίνου 48) θα πραγματοποιηθεί η πρώτη εκδήλωση με θέμα : "Συνάντηση για την Ευρωπαϊκή Προοπτική της Φιλοζωικής Κουλτούρας στην Ελλάδα του σήμερα"!!
Την εκδήλωση διοργανώνουν η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία και η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή Ζωοφιλικών Σωματείων. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν αρμόδιοι πολιτικοί, Βουλευτές και Υπουργοί, καθώς και επιστήμονες για να αναπτύξουν συν τοις άλλοις και την φιλοσοφική διάσταση του θέματος της ηθικής απέναντι στα άλλα είδη!
Όλο και περισσότεροι άνθρωποι αντιλαμβάνονται, οτι για να ζήσουμε σε έναν καλύτερο πλανήτη πρέπει να μάθουμε να σεβόμαστε και όλα τα άλλα είδη, και να πάψουμε να "πνιγόμαστε" μέσα στην μίζερη ματαιοδοξία που δημιουργούμε παριστάνοντας τους αφέντες όλων των άλλων ειδών  και να πάψουμε να συμπεριφερόμαστε προς αυτά λες και είναι σκλάβοι μας!
Για περισσότερες λεπτομέρειες κάνε "κλικ" εδώ: