ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Sunday, 11 December 2011

10 Δεκεμβρίου: Παγκόσμια ημέρα των Δικαιωμάτων των Ζώων!

Εχθές, Παγκόσμια Ημέρα των Δικαιωμάτων των Ζώων, έγιναν διαμαρτυρίες σε διάφορα μέρη του κόσμου κατά του Σπισισμού (Speciesism), δηλαδή κατά της φασιστικής συμπεριφοράς του ανθρώπου απέναντι στα άλλα είδη! Μία από τις μεγαλύτερες και πάλι διαμαρτυρίες διοργανώθηκε στην Ισπανία από την πολύ δραστήρια Animal Equality. Επάνω από 400 ακτιβιστές διαμαρτυρήθηκαν κατά του σπισισμού!!!  Κάνε "κλικ" στην φωτογραφία για να επισκεφθείς την ιστοσελίδα τους:    


Η αγελαδίτσα της φωτογραφίας κυττάει τον φωτογράφο με το ύφος ενός ανθρώπου, ο οποίος γνωρίζει οτι έρχεται η σειρά του να δολοφονηθεί και εκλιπαρεί για βοήθεια! Εάν γνωρίζεις γερμανικά, κάνε "κλικ" στην φωτογραφία και θα διαβάσεις ένα καταπληκτικό κείμενο της γερμανικής οργάνωσης Tierrechte und Ethik: