ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Sunday, 11 December 2011

Επιτέλους! Πολυτελή ξενοδοχεία στην Κίνα βγάζουν από το μενού τους γεύματα με πτερύγιο καρχαρία!

Οι Κινέζοι έχουν, συν τοις άλλοις, μία σπεσιαλιτέ, σούπα με πτερύγιο από καρχαρία, με αποτέλεσμα κάθε χρόνο να δολοφονούνται με φρικτά βασανιστικό τρόπο περισσότεροι από 70.000.000 (!!!!) καρχαρίες στον Ειρηνικό Ωκεανό μόνον και μόνον για το πτερύγιό τους.......... Φυσικά οι οργανώσεις για την προστασία των θαλασσών και τα δικαιώματα των ζώων, όπως για παράδειγμα η Wild Aid και πολλές άλλες,  αντέδρασαν και ενάντια σε αυτήν την απαράδεκτη σφαγή! Διαμαρτυρίες, επιστολές και υπογραφές είχαν ως αποτέλεσμα, πολλά πολυτελή ξενοδοχεία και εστιατόρια να αποφασίσουν από την 1η Ιανουαρίου 2012 να  αφαιρέσουν επιτέλους από το μενού τους τις σούπες με πτερύγιο του καρχαρία! Κάνε "κλικ" στην φωτογραφία, εάν θέλεις να ενημερωθείς λεπτομερέστερα για την επιτυχία αυτήν των φιλόζωων:


Ο καρχαρίας αφού συλληφθεί και κτυπηθεί, χωρίς οίκτο του κόβουν τα πτερύγια και ζωντανό τον πετάνε σαν σκουπίδι πάλι στην θάλασσα, όπου πεθαίνει τελικά μαρτυρικά!!........ Κάνε "κλικ" στην φωτογραφία, εάν θέλεις να δεις βίντεος της οργάνωσης Stop Shark Fining από το απαράδεκτο αυτό έγκλημα: