ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Wednesday, 11 January 2012

Ο πρωταγωνιστής της γνωστής ταινίας "Babe το γουρουνάκι" είναι επίσης vegan!

Όλοι σχεδόν γνωρίζουμε την ταινία "Μπέημπ το γουρουνάκι", η οποία παίζεται εδώ και χρόνια στην τηλεόραση κυρίως τις ημέρες των Χριστουγέννων. Όλοι σχεδόν γνωρίζουμε επίσης τον πρωταγωνιστή της ταινίας James Cromwell! Ελάχιστοι όμως από εμάς γνωρίζουν, οτι και αυτός ο ηθοποιός ήταν πολλά χρόνια vegetarian και τα τελευταία χρόνια είναι vegan και αγωνιστής υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων!
Είναι ηθικά απαράδεκτο εκ μέρους των Μ.Μ.Ε. το οτι  ποτέ σχεδόν δεν μιλάνε για το θέμα του αγώνα υπέρ των  Δικαιωμάτων των Ζώων, το οποίο έχει εξελιχθεί σε δυναμικό παγκόσμιο κίνημα, το οποίο μέρα με την ημέρα αυξάνεται ραγδαία, διότι οι άνθρωποι - και κυρίως η νεολαία - αντιλαμβάνονται, οτι είναι ηθικά απαράδεκτο, να συμπεριφερόμαστε βίαια προς τα άλλα είδη και οτι η βία στην ανθρώπινη κοινωνία δεν πρόκειται να εξαληφθεί, όσο θα συμπεριφερόμαστε βάναυσα προς τα ζώα! Πώς είναι δυνατόν μία συμπεριφορά που θεωρείται εγκληματική και παράνομη, όταν κατευθύνεται προς έναν άνθρωπο, η ίδια συμπεριφορά να θεωρείται αποδεκτή και νόμιμη, όταν κατευθύνεται προς ένα ζώο; Γιατί τέτοιες εγωιστικές, ρατσιστικές διακρίσεις;.......
Εάν θέλεις να θυμηθείς την ταινία, δες το τρέηλερ:


Μπορείς, εάν θέλεις να δεις μία συνέντευξή του ηθοποιού James Cromwell στο VegTV κάνοντας "κλικ" στην φωτογραφία: