ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Friday, 25 May 2012

Και ο Michael Clarke Duncan χορτοφάγος!


Και ο ηθοποιός Michael Clarke Duncan, γνωστός κυρίως από την ταινία "Το πράσινο μίλι", όπου συμπρωταγωνιστεί με τον Tom Hanks, στον ρόλο ενός αθώου φυλακισμένου με υπερφυσικές ικανότητες, δηλώνει επίσης χορτοφάγος από αγάπη και οίκτο για τα ζώα. Ο ίδιος ισχυρίζεται, ότι μην γνωρίζοντας την αλήθεια για την εκτροφή και την σφαγή των ζώων κατανάλωνε παλαιότερα καθημερινά κρέας, μέχρι που έμαθε την αλήθεια για τα μαρτύρια που κρύβονται πίσω από την κρεατοφαγία. Έτσι, τα δύο τελευταία χρόνια έγινε χορτοφάγος ανεπιστρεπτί!! Και όσον αφορά το θέμα της ανάγκης του ανθρώπου για ζωικές πρωτεϊνες, ο ίδιος, όπως και όλοι οι άλλοι χορτοφάγοι, δηλώνουμε με βεβαιότητα πλέον, ότι είναι ΜΥΘΟΣ και ΨΕΜΑ! Οι φυτικές πρωτεϊνες υπερκαλύπτουν τις ανάγκες του ανθρώπινου οργανισμού!
Εάν θέλεις να ακούσεις τον ίδιο, κάνε "κλικ" στην φωτογραφία και δες την συνέντευξή του για την παγκόσμια οργάνωση για τα δικαιώματα των ζώων, P.E.T.A. ( People for the Ethical Treatment of Animals)