ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Thursday, 7 June 2012

Βαρβαρότητα πίσω από το εμπόριο ζώων.

     Η Οργάνωση για τα δικαιώματα των ζώων Mercy for Animals ήταν καλεσμένη την προηγούμενη εβδομάδα στην γνωστή Αμερικανική εκπομπή της Jane Velez - Mitchell στο κανάλι CNN, όπου κατήγγειλε την βαρβαρότητα που κρύβεται πίσω από το εμπόριο των ζώων.
Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην φωτογραφία, για να δεις στην ιστοσελίδα της οργάνωσης Mercy for Animals  το βίντεο από την εκπομπή:


     Πώς είναι δυνατόν εμείς οι άνθρωποι να βροντοφωνάζουμε ενάντια στον φασισμό, όταν την ίδια στιγμή φερόμαστε τόσο φασιστικά απέναντι στα άλλα είδη;;;... Είναι υποκρισία να μιλάμε ενάντια στον φασισμό και ταυτοχρόνως να ανεχόμαστε ως φυσιολογική και δικαιολογημένη αυτήν την φασιστική συμπεριφορά!!!