ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Friday, 10 August 2012

Ολυμπιάδα 2012. Vegan αθλητές!

     Ένας από τους γνωστούς vegetarian αθλητές είναι ο Καναδός Μαραθωνοδρόμος Dylan Wykes, ο οποίος είναι vegetarian κυρίως για λόγους ηθικής και όχι απλώς για λόγους υγείας!
Εάν θέλεις περισσότερες λεπτομέρειες, κάνε "κλικ" στην φωτογραφία:   Εάν θέλεις περισσότερες πληροφορίες για vegan αθλητές, κάνε "κλικ" στην στην ιστοσελίδα Βig City Vegan : Περισσότερες πληροφορίες για vegan αθλητές, μπορείς να βρεις και  στην ιστοσελίδα great vegan athletes, εάν κάνεις "κλικ" στην φωτογραφία, που απεικονίζει τον Carl Lewis, όταν κέρδισε το ένα από τα χρυσά μετάλλια! Ο Carl Lewis είναι vegan από δεκατριών χρόνων παιδί! Εδώ μπορείς να ακούσεις την γνώμη του ίδιου για την vegan διατροφή!