Sunday 5 August 2012

Βοήθησε να καταργηθούν τα φρικτά πειράματα επάνω σε ζώα μία ώρα νωρίτερα......

     Το ότι τα πειράματα επάνω σε ζώα θα καταργηθούν μία ημέρα ως απάνθρωπα, αυτό είναι σίγουρο!  Μπορούμε όμως να βοηθήσουμε όλοι στο να καταργηθούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Υπάρχουν πάρα πολλές οργανώσεις σε όλον τον κόσμο, που αγωνίζονται εδώ και δεκαετίες ενάντια σε αυτήν την βαρβαρότητα.
Το τμήμα κατά των πειραμάτων σε ζώα της  Ελληνικής οργάνωσης Psychanimal.org συγκέντρωσε στην ιστοσελίδα της πολλές διευθύνσεις, και επιστολές προς τους υπεύθυνους για την  κατάργηση των  πειραμάτων σε ζώα. Εάν θέλεις να βοηθήσεις σε αυτόν τον πολυετή αγώνα, κάνε "κλικ" στην φωτογραφία και στείλε τις επιστολές!!


Η φωτογραφία είναι της παγκόσμιας οργάνωσης για τα δικαιώματα των ζώων  PETA.org

Μία από τις πολλές  οργανώσεις, που αγωνίζεται κατά των πειραμάτων επάνω σε ζώα και που  προτείνει την φυτοφαγία ως αποτελεσματικότερη λύση για την ηθική πρόοδο της ανθρωπότητας, είναι η οργάνωση των Ιατρών κατά των Πειραμάτων σε Ζώα ( Ärzte gegen Tierversuche ). Εάν θέλεις να επισκεφτείς την ιστοσελίδα τους, κάνε "κλικ" στην φωτογραφία, η οποία απεικονίζει έναν πίθηκο, τον οποίο χρησιμοποιούν, για να κάνουν πειράματα στον εγκέφαλό του. Είναι φανερός ο πόνος και η απόγνωση στα μάτια αυτού του ζώου....: