ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Friday, 17 August 2012

Να σταματήσουμε τους εγκληματίες σε όλον τον κόσμο τώρα!!

     Τέτοιες πράξεις προσβάλλουν το ανθρώπινο είδος, είναι εγκληματικές και ως τέτοιες πρέπει να σταματήσουν! Μόνον εάν έχεις γερά νεύρα, δες τα βίντεο στην ιστοσελίδα της οργάνωσης La Vera Bestia, κάνοντας "κλικ" στην φωτογραφία, η οποία απεικονίζει σφαγή καμήλας.... μπροστά στα μάτια των άλλων καμηλών, που γνωρίζουν πολύ καλά, ότι έρχεται η σειρά τους..... 
ΠΡΟΣΟΧΗ! Τα βίντεος είναι μόνον για γερά νεύρα!!! Εάν ήδη αγαπάς τα ζώα, καλύτερα να μην τα δεις!!!.........


Απορούμε, πώς είναι δυνατόν στον 21. αιώνα να είναι νόμιμα τέτοιου είδους πρωτόγονα εγκλήματα!!
Ως απάντηση έρχεται το παγκόσμιο πλέον κίνημα των vegans, το οποίο μάχεται κατά της βίας όχι μόνον απέναντι στον άνθρωπο, αλλά και απέναντι στα ζώα! 
Εάν θέλεις να δεις μία αισιόδοξη "νότα", κάνε "κλικ" στην φωτογραφία και θα δεις το αρχείο   εκδηλώσεων 2011 και 2012 της οργάνωσης Menschen für Tierrechte (= άνθρωποι για τα δικαιώματα των ζώων) στην περιοχή του Saarland της Γερμανίας: