ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Friday, 10 August 2012

Why Ι´m Vegan?........... "Factory farming!" Google it!

    Διάφορα αντικείμενα με συνθήματα υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων μπορούσες παλαιότερα να βρεις μόνον στα γραφεία Οικολογικών Οργανώσεων ή Οργανώσεων υπέρ των Δικαιωμάτων των Ζώων. Σήμερα κυκλοφορούν πλέον και στην αγορά! 
Ένα από τα πιο διαδεδομένα συνθήματα είναι:  Why I´m Vegan?......... "Factory Farming!" Google it!, που σημαίνει:  Γιατί είμαι βέγκαν; ....  "Βιομηχανική Κτηνοτροφία" ! Ψάξ΄το στο google!


Και πραγματικά, εάν θέλεις να μάθεις την αλήθεια για την κόλαση που βιώνουν τα ζώα μέσα στις μεγακτηνοτροφικές μονάδες και στα σφαγεία, δεν έχεις παρά να γράψεις στην αναζήτηση στο google: "factory farming" ή στην αναζήτηση στο youtube: "cruelty in slaughterhouses" και .... "θα τα δεις ΟΛΑ!". 
Μπορείς να δεις πολλά σχετικά βίντεος και στις ιστοσελίδες πολλών Oργανώσεων για τα Δικαιώματα των Ζώων, όπως είναι η Choose Veg :