Sunday 9 September 2012

Συνεχίζεται μέχρι τελευταία στιγμή η προσπάθεια των φιλόζωων να σταματήσουν το βάρβαρο έθιμο στην Tordesillas.

     Παρ΄όλο που oι υπεύθυνοι της βάρβαρης γιορτής "Toro de la Vega" έλαβαν εκατοντάδες χιλιάδες επιστολές από φιλόζωους από διάφορα μέρη του κόσμου, δεν απαντούν. Αντιθέτως, έχουν ήδη απομονώσει από προχθές μέσα σε μία αρένα τον ταύρο Volento, τον οποίο σκοπεύουν μεθαύριο (Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου) να αφήσουν να τρέξει, για να τον σκοτώσουν με κονταροκτυπήματα κάποιοι ανώμαλοι σαδιστές...... Όσοι φιλόζωοι μπόρεσαν, πήγαν στην Tordesillas και αυτήν την στιγμή φωνάζουν έξω από το Δημαρχείο "Tordesillas Asesina!" (= Τοrdesillas δολοφόνε). Εάν θέλεις, δες το βίντεο. Συμβαίνει τώρα, μεσημέρι 09 Σεπτεμβρίου: 


     Μπορείς ακόμη και τώρα να βοηθήσεις έστω και από μακριά, στέλνοντας αυτήν την φορά την επιστολή που ετοίμασε η οργάνωση για τα δικαιώματα των ζώων Peta.org για κάθε υπεύθυνο και υποστηρικτή της απάνθρωπης αυτής γιορτής. Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην φωτογραφία και στείλε την επιστολή:   


     Μπορείς επίσης να βοηθήσεις  γενικά στον αγώνα κατά των ταυρομαχιών μέσω του facebook πατώντας "μου αρέσει", παρακολουθώντας και συμμετέχοντας, όπου μπορείς, στις κινητοποιήσεις της οργάνωσης  "UN  MILLON  DE  FIRMAS  PARA  PROHIBIR  DE  TOROS  EN  EL  MUNDO" (= ένα εκατομμύριο υπογραφές για την απαγόρευση των ταυρομαχιών σε όλον τον κόσμο):


     Το ένα βάρβαρο έθιμο μετά το άλλο καταργούνται. Χρειάζεται αγώνας, για να βελτιωθεί ο κόσμος! Όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε με τον τρόπο ζωής μας! Το μέλλον φαντάζει αισιόδοξο. Παντού "ξεφυτρώνουν" vegan οργανώσεις και ... veggie festivals!!! ΄Ενα από τα μεγάλα veggie festivals που λαμβάνουν χώρα αυτήν την στιγμή σε όλον τον κόσμο, είναι στο Toronto του Καναδά, το οποίο διοργανώνεται για 28.  χρονιά από την οργάνωση Toronto Vegetarian Association! Εάν θέλεις να δεις το πρόγραμμα της γιορτής, κάνε "κλικ" στην φωτογραφία με τον τίτλο της οργάνωσης: