ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Wednesday, 12 September 2012

Vegan - expo .... σε όλον τον κόσμο!!!

     Λόγω της ζήτησης vegan προϊόντων στην αγορά άρχισαν να διοργανώνονται σε όλες τις Ηπείρους Εκθέσεις Φυτοφαγικών Προϊόντων (Vegan Expo).
Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στο διαφημιστικό, για να δεις το πρόγραμμα της Vegan Expo 2011, το οποίο διοργανώθηκε στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας με μεγάλη επιτυχία από την Vegan Society !!!


       Στις 27 Απριλίου με 1η Μαίου  2012 διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία στην Ιταλία  Vegan Fest Expo 2012! Eάν θέλεις, κάνε "κλικ" στο διαφημιστικό:     Στις 14 Οκτωβρίου 2012 θα επαναληφθεί για 11η χρονιά η Healthy lifestyle Expo στην Καλιφόρνια της Αμερικής, η οποία πάντα διοργανώνεται με μεγάλη επιτυχία!!
Εάν θέλεις να δεις το εφετινό πρόγραμμα της έκθεσης, κάνε "κλικ" στο ακόλουθο διαφημιστικό:          Και έπονται πολλά άλλα!!!! Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στο ακόλουθο διαφημιστικό: