Monday 12 November 2012

1η Νοεμβρίου: Παγκόσμια Ημέρα Βεγκανισμού!

      Η 1η Νοεμβρίου έχει καθιερωθεί ως παγκόσμια ημέρα για τον βεγκανισμό (Veganism), αλλά εκδηλώσεις πραγματοποιούνται σε όλα τα μέρη του κόσμου κατά την διάρκεια όλου του Νοεμβρίου. Έτσι είχαμε μέχρι τώρα εκδηλώσεις σε διάφορα μέρη του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης και της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης! Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην φωτογραφία και δες λεπτομέρειες για την εκδήλωση που πραγματοποίησαν μέλη της οργάνωσης Psychanimal στην Θεσσαλονίκη:


     Στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο vegan εστιατόριο ImproV Cafe στον Κεραμεικό. Θα ακολουθήσει και άλλη εκδήλωση στις 22 Νοεμβρίου στις 7 μ.μ. "Vegan Thanks Giving". Λεπτομέρειες για τις εκδηλώσεις μπορείς να βρεις στην facebook-σελίδα του ImproV Cafe:



     Στο Λονδίνο πραγματοποιούνται εκδηλώσεις κατά την διάρκεια όλου του Νοεμβρίου. Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" και επισκέψου την ιστοσελίδα της οργάνωσης "World Vegan Month":



     Στο Λος Άντζελες στις 12 και στο Ορλάντο και Νέα Υόρκη στις 17 Νοεμβρίου η οργάνωση farmsanctuary  πραγματοποιεί εκδηλώσεις κατά του απαράδεκτου εθίμου της σφαγής εκατομμυρίων γαλοπούλων ετησίως.



     Στο Austin στο Texas των Η.Π.Α. πραγματοποιήθηκε η 24η γιορτή χορτοφαγίας με τσίλι εδέσματα:


     Στην Αδελαϊδη στην Αυστραλία θα γιορτάσουν στις 18 Νοεμβρίου: 


και πολλά άλλα!.....