Friday 16 November 2012

Οι βάρβαροι έκαψαν και εφέτος έναν ταύρο ζωντανό!

     Δεν είναι μονταρισμένες σκηνές από κακόγουστη ταινία, ούτε βάρβαροι παρωχημένης εποχής, τότε που έριχναν ανθρώπους στην πυρρά.... Είναι βάρβαροι του 2012!!! Οι ανώμαλοι σαδιστές εγκληματίες στην Medinaceli της Ισπανίας έκαψαν πριν λίγες ημέρες και πάλι έναν ταύρο για..... διασκέδαση (;;;) παρ΄όλο που η Ισπανία ανήκει στην Ευρωπαϊκή ΄Ενωση και παρ΄όλο που η Ευρωπαϊκή Νομοθεσία απαγορεύει τον βασανισμό των ζώων .....  Και παρά τις αντιδράσεις φιλοζωικών οργανώσεων και χιλιάδων φιλόζωων οι οποίοι διαμαρτύρονται  έντονα εδώ και χρόνια κατά αυτού του εγκλήματος!
Mπορεί τα καθάρματα αυτά να κατόρθωσαν, παρά τις αντιδράσεις των ζωόφιλων, να βασανίσουν άλλον έναν ταύρο (στην ουσία  αυτό που κατόρθωσαν είναι, να αποδείξουν για άλλη μία φορά πόσο πτωχοί στο πνεύμα και στην ψυχή είναι!!!), αλλά με την εκστρατεία των ζωόφιλων το θέμα άρχισε επιτέλους να γίνεται γνωστό. Έτσι, η  εφημερίδα "mail online" έγραψε ένα σχετικό άρθρο, στο οποίο, ευτυχώς, τίθεται κατά του απαράδεκτου εθίμου. Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην φωτογραφία, για να δεις το άρθρο. Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους:.........


     Εάν θέλεις να ενημερώνεσαι και να βοηθάς στον αγώνα των ζωόφιλων κατά του εθίμου "toro jubilo", αλλά και κατά των ταυρομαχιών και της κακοποίησης των ταύρων γενικά, μπορείς να μπεις μέσω facebook στην ομάδα "Stop the Abuse and the Torture of BULLS!"


     Ο αγώνας κατά των εγκληματικών εθίμων με θύματα τα ανυπεράσπιστα ζώα  γίνεται όλο και πιο δυνατός παρ΄όλο που τα Μ.Μ.Ε. αποσιωπούν αυτό το τόσο σοβαρό θέμα σχεδόν πάντα! Τα βάρβαρα έθιμα, το ένα μετά το άλλο, θα απαγορευτούν. Είναι ζήτημα χρόνου! 
Μία μεγάλη επιτυχία των ζωόφιλων είναι η απαγόρευση ταυρομαχιών στο Εκουαδόρ, την οποία αναφέρει η εφημερίδα "el mundo es.":