ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Wednesday, 7 November 2012

"Toro jubilo" ή αλλιώς "fire bull", ακόμη ένα αισχρό έθιμο!!

     Στην Medinaceli, στην Ισπανία, κάθε Νοέμβριο κάποιοι ανώμαλοι σαδιστές ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ καίνε έναν ταύρο ζωντανό. Οι οικολογικές οργανώσεις και το κόμμα των φιλόζωων της Ισπανίας PACMA, το οποίο δραστηριοποιείται κατά κάθε είδους εγκληματική πράξη απέναντι στα ζώα, αγωνίζονται να σταματήσουν, συν τοις άλλοις, και αυτήν την κτηνωδία!
Όσο τέτοιου είδους  εγκληματίες θεωρούνται νόμιμοι, αντί να διώκονται και να τιμωρούνται, η ανθρωπότητα αποκλείεται να προοδεύσει ηθικά! 
Και όποιος θεωρεί παιγνίδι τον βασανισμό κάποιου πλάσματος, ας .... παίξει με τον εαυτό του!!!!
Εάν θέλεις να βοηθήσεις στον αγώνα, για να σταματήσει το συγκεκριμένο έγκλημα, κάνε "κλικ" στην φωτογραφία και στείλε τις επιστολές, τις υπογραφές και όσο περισσότερα e-mails μπορείς προς κάθε υπεύθυνο, μέσα από τις έξι ιστοσελίδες με υπογραφές που έχει συγκεντρώσει η ολλανδική οργάνωση PiepVandaag.NL. Οι σύνδεσμοι με τις ιστοσελίδες όπου μπορείς να υπογράψεις είναι συγκεντρωμένοι επάνω από το βίντεο......