ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Sunday, 13 January 2013

Επιτυχία! Σταματούν οι στρατιωτικές ασκήσεις με ζωντανά ζώα στην Αμερική!

     Ακόμη μία μεγάλη επιτυχία των αγωνιστών για τα δικαιώματα των ζώων: Ο Μπάρακ Ομπάμα υπέγραψε πριν λίγες ημέρες απόφαση, σύμφωνα με την οποία θα απαγορεύονται πλέον οι στρατιωτικές ασκήσεις στις Η.Π.Α. με ζωντανά ζώα, τα οποία έως τώρα βασανίζονταν, πυροβολούνταν και διαμελίζονταν απάνθρωπα κατά την διάρκεια των ασκήσεων.
Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην φωτογραφία που απεικονίζει δεμένο σκύλο - "στόχο" σε στρατιωτικές ασκήσεις στο Περού, και δες περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της πολύ δραστήριας παγκόσμιας οργάνωσης "PETA": 


     Κάνοντας "κλικ" στην ακόλουθη φωτογραφία μπορείς να δεις στην ιστοσελίδα της "ΡΕΤΑ" ένα σχετικό βίντεο με τα εγκλήματα που διαπράττονται εις βάρος των ζώων ακόμη και στο όνομα των στρατιωτικών ασκήσεων! Θύμα στο ακόλουθο βίντεο είναι ένα δύστυχο κατσικάκι.......