Saturday 19 January 2013

Κάδοι Ανακύκλωσης Ρούχων και στην Χαλκίδα!

     Εάν κατοικείς μέσα ή κοντά στην Χαλκίδα και εάν έχεις παλαιά ρούχα, κουρέλια, παπούτσια, τσάντες κ.λ.π., (τα οποία δεν είναι σε τόσο καλή κατάσταση, ώστε να τα δωρίσεις), τότε δεν χρειάζεται πλέον να τα πετάξεις, ή να κάνεις ολόκληρο... ταξίδι, για να βρεις τον πλησιέστερο κάδο ανακύκλωσης ρούχων... Υπάρχει κάδος ανακύκλωσης ρουχισμού με το χαρακτηριστικό κόκκινο χρώμα στο κέντρο της Χαλκίδας και συγκεκριμένα στην Πλατεία Αγοράς επί της οδού Παπαναστασίου. Επίσης υπάρχει ένας κάδος στην οδό Αρεθούσης 101 ( Αγροτικός Συνεταιρισμός).
      Εάν θέλεις περισσότερες πληροφορίες, ή εάν θέλεις να προωθήσεις την Ανακύκλωση Ρουχισμού και στην περιοχή σου, κάνε "κλικ" στην φωτογραφία με τον εν λόγω κάδο και θα μπεις στην ιστοσελίδα της εταιρείας RECYCOM:


     Και δεν ξεχνάω ποτέ: η Ανακύκλωση εκτός από το ότι προσφέρει θέσεις εργασίας στους ανθρώπους, σημαίνει και προστασία του περιβάλλοντος!!
  
     Για γενικότερη ενημέρωση για την ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ, για τα ευρωπαϊκά προγράμματα, για την ιστορία της στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (στην Ελλάδα ήλθε με μεγάλη καθυστέρηση και συνεχίζει να προχωρά με αργούς ρυθμούς), μπορείς να επισκεφθείς τις ιστοσελίδες: