Sunday 6 January 2013

Nέα ταινία μικρού μήκους του Aardman: "A pigs Tail".

     Ακόμη μία ταινία του χορτοφάγου παραγωγού Aartman με ξεκάθαρο το μήνυμα: αφήστε επιτέλους τα ζώα ελεύθερα! Αυτήν την φορά πρόκειται για την μαρτυρική ζωή των γουρουνιών της βιομηχανίας κρέατος και ο τίτλος της ταινίας είναι: "A pigs Tail".
Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην φωτογραφία και δες την ταινία στην ιστοσελίδα της οργάνωσης "The human society of Unites States", η οποία συνεργάσθηκε στην παραγωγή της ταινίας:

 
     Ο Aardman είναι ο παραγωγός της ταινίας "chicken run", η οποία είχε προβληθεί το 2.000 με μεγάλη επιτυχία παγκοσμίως στους κινηματογράφους. Στον ελληνικό κινηματογράφο προβλήθηκε με τον τίτλο: "Οι κότες τό ΄σκασαν". Στον Rocky δανείζει την φωνή του ο γνωστός ηθοποιός Mel Gibson. 
Θέμα της ταινίας είναι η άθλια ζωή των κοτόπουλων μέσα σε μία πτηνοτροφική μονάδα και ο αγώνας τους να βρουν τον δρόμο για την ελευθερία, πριν γίνουν ... κοτόπιτα!
Εάν θέλεις να δεις, ή να θυμηθείς, σκηνές από την ταινία, κάνε "κλικ" στην φωτογραφία και δες τα τρέηλερ της ταινίας μέσα στην ιστοσελίδα του Aardman: