ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Sunday, 6 January 2013

Nέα ταινία μικρού μήκους του Aardman: "A pigs Tail".

     Ακόμη μία ταινία του χορτοφάγου παραγωγού Aartman με ξεκάθαρο το μήνυμα: αφήστε επιτέλους τα ζώα ελεύθερα! Αυτήν την φορά πρόκειται για την μαρτυρική ζωή των γουρουνιών της βιομηχανίας κρέατος και ο τίτλος της ταινίας είναι: "A pigs Tail".
Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην φωτογραφία και δες την ταινία στην ιστοσελίδα της οργάνωσης "The human society of Unites States", η οποία συνεργάσθηκε στην παραγωγή της ταινίας:

 
     Ο Aardman είναι ο παραγωγός της ταινίας "chicken run", η οποία είχε προβληθεί το 2.000 με μεγάλη επιτυχία παγκοσμίως στους κινηματογράφους. Στον ελληνικό κινηματογράφο προβλήθηκε με τον τίτλο: "Οι κότες τό ΄σκασαν". Στον Rocky δανείζει την φωνή του ο γνωστός ηθοποιός Mel Gibson. 
Θέμα της ταινίας είναι η άθλια ζωή των κοτόπουλων μέσα σε μία πτηνοτροφική μονάδα και ο αγώνας τους να βρουν τον δρόμο για την ελευθερία, πριν γίνουν ... κοτόπιτα!
Εάν θέλεις να δεις, ή να θυμηθείς, σκηνές από την ταινία, κάνε "κλικ" στην φωτογραφία και δες τα τρέηλερ της ταινίας μέσα στην ιστοσελίδα του Aardman: