ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Sunday, 17 February 2013

Η κόλαση στα σφαγεία αλόγων...... Πες: ΟΧΙ!!!

     Καθημερινά ακούμε σε όλα τα κανάλια -όχι μόνον στα ελληνικά- για την εξαπάτηση των καταναλωτών από την παράνομη κυκλοφορία αλογίσιου κρέατος αντί για βοδινού στην ευρωπαϊκή αγορά. Όμως κανείς δεν μιλάει για τα πραγματικά θύματα όλης αυτής της ιστορίας, δηλαδή... τα άλογα!!!
   Μερικά παραδείγματα μόνον από τις πολυάριθμες πλέον οργανώσεις, που μάχονται για τα δικαιώματα των ζώων, είναι οι ακόλουθες. Μπορείς να ενημερωθείς λεπτομερέστερα για το θέμα της σφαγής των αλόγων παγκοσμίως και να βοηθήσεις στον αγώνα τους μέσω των ιστοσελίδων τους:

- just say whoa to horse slaughter: 

Εάν θέλεις να μάθεις ακόμη περισσότερα για την φρίκη των σφαγείων, φθάνει να πληκτρολογήσεις στο youtube: horse slaughterhouses cruelty