ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Tuesday, 26 February 2013

Η Joan Jett εδώ και χρόνια στον αγώνα για τα δικαιώματα των ζώων.

     Ανάμεσα στην διαρκώς αυξάνουσα λίστα των διασήμων που συμμετέχουν στον παγκόσμιο αγώνα κατά του σπισισμού (speciesism = η φασιστική συμπεριφορά του ανθρώπου απέναντι στα άλλα είδη) βρίσκεται και η πολύ γνωστή ρόκ-τραγουδίστρια Joan Jett, ένα από τα σύμβολα της ροκ μουσικής ιδιαίτερα την δεκαετία του 80΄. 
     Η Joan Jett είναι ενεργό μέλος της παγκόσμιας οργάνωσης PETA.org.  και εάν θέλεις να διαβάσεις ένα σχετικό άρθρο, το οποίο αναφέρεται σε διαμαρτυρία της  PETA.org. το 2010 κατά της άδικης σφαγής των ζώων, στην οποία συμμετείχε ενεργά η Joan Jett, κάνε "κλικ" στην φωτογραφία:


     Μπορείς να ακούσεις την γνώμη της ίδιας κατά του σπισισμού και σε συνέντευξή της στο youtube, εάν κάνεις "κλικ" στην ακόλουθη φωτογραφία, όπου απεικονίζεται η ίδια σε επίσκεψή της στο Κέντρο Περίθαλψης Ζώων της οργάνωσης "Farm Sanctuary":


     Εάν θέλεις να θυμηθείς τραγούδια της, όπως "I love rock and roll" ή "I hate my self for loving you", τα οποία αγαπήθηκαν πολύ και ήταν Hits την δεκαετία του 80΄, κάνε "κλικ" στην φωτογραφία, όπου απεικονίζεται και πάλι η ίδια σε επίσκεψή της στην Οργάνωση Farm Sanctuary: