ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Thursday, 14 March 2013

Ένα ενημερωτικό άρθρο για το ImproV Cafe and Retro!!!

     Η ιστοσελίδα imatiothiki δημοσίευσε ένα πολύ καλό άρθρο για το ImproV Cafe and Retro, το οποίο είναι το πρώτο 100% χορτοφαγικό (= vegan) εστιατόριο στην Αθήνα! Τίτλος του άρθρου είναι: "παραδοσιακά πιάτα που έγιναν vegan!".  Eάν θέλεις να διαβάσεις το σχετικό άρθρο, κάνε "κλικ" στην φωτογραφία: 


     Συγχαρητήρια σε όλους αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι αγωνίζονται όχι μόνον κατά της οικονομικής κρίσης, αλλά ταυτοχρόνως και κατά της ηθικής κρίσης που μαστίζει την ανθρωπότητα από τότε που... γεννήθηκε!!!
     Μπορείς επίσης, εάν κάνεις "κλικ" στην ακόλουθη φωτογραφία, να δεις σχετική περιγραφή καθώς και κριτικές επισκεπτών για το ImproV Cafe and Retro στην ιστοσελίδα της πολύ δραστήριας παγκόσμια οργάνωσης Happy Cow:


     Επίσης, μπορείς να έχεις άμεση επικοινωνία και περισσότερη ενημέρωση με το ImproV Cafe and Retro μέσω Facebook, εάν κάνεις "κλικ" στην ακόλουθη φωτογραφία: