ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Monday, 15 April 2013

Ένα οικολογικό και χορτοφαγικό ξενοδοχείο στην Μάνη!

     Στην Μάνη της Πελοπονήσου υπάρχει ξενοδοχείο με την διεθνή σήμανση Bio-Hotels (κάνε "κλικ" εδώ) και Veggie-Hotels (κάνε "κλικ" εδώ), το οποίο σημαίνει, ότι είναι κτισμένο από εντόπια φυσικά υλικά, ότι τα καθαριστικά, τα σαπούνια κ.λ.π. είναι οικολογικά χωρίς βλαβερές για το περιβάλλον χημικές ουσίες, ότι τα έπιπλα είναι επίσης οικολογικά, της ελληνικής εταιρείας Coco Mat (εάν θέλεις πληροφορίες, κάνε "κλικ" εδώ), ενώ το  φαγητό που προσφέρεται, προέρχεται από προϊόντα οικολογικής γεωργίας και είναι veggie, δηλαδή χορτοφαγικό!
     Εάν θέλεις περισσότερες πληροφορίες, κάνε "κλικ" στο εικονίδιο και δες την ιστοσελίδα της τόσο ενδιαφέρουσας αυτής  επιχείρησης: