ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Tuesday, 30 April 2013

Καλό Πάσχα χωρίς....... ζωοθυσίες!

     Με την αύξηση των χορτοφάγων χρόνο με τον χρόνο αυξάνονται και οι χορτοφαγικές συνταγές! Μπορείς να βρείς νοστιμότατες συνταγές π.χ. για βέγκαν μαγειρίτσα πανεύκολα πλέον, όχι μόνον στις ιστοσελίδες των χορτοφάγων, αλλά παντού!
   Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην φωτογραφία και δες μία πολύ καλή εκδοχή της χορτοφαγικής μαγειρίτσας, την οποία δημοσίευσε η εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.
(Σημείωση: Η συνταγή είναι Vegetarian. Αφαιρούμε τα αυγά και γίνεται... Vegan!)     Γιατί vegan συνταγές; Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην φωτογραφία με τα μεταφερόμενα προς το σφαγείο πρόβατα και δες κάποια από τα βίντεος της οργάνωσης Animal Aid, η οποία απαιτεί να μπουν κάμερες μέσα σε όλα τα σφαγεία, για να μπορεί ο κάθε ένας να δει με τα ίδια του τα μάτια την αλήθεια.....