ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Sunday, 7 April 2013

Μερικές ανοιξιάτικες vegan εκδηλώσεις στην Ευρώπη!

     Παρά την οικονομική κρίση το παγκόσμιο vegan κίνημα εξαπλώνεται! Έτσι, μέσα στην Άνοιξη κάποιες από τις εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιηθούν στην Ευρώπη, είναι: 
     Το Northern Vegan Festival, στις 13 Απριλίου 2013 στην Αγγλία. Για περισσότερες πληροφορίες, κάνε "κλικ" στο εικονίδιο:  


     Το Γερμανικό τμήμα της πολύ δυναμικής παγκόσμιας οργάνωσης Animal Equality θα πραγματοποιήσει εκδηλώσεις σε διάφορες πόλεις της Γερμανίας:  Φρανκφούρτη, Κολωνία, Ντόρτμουντ, Αμβούργο και Αννόβερο. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της οργάνωσης κάνοντας "κλικ" στην φωτογραφία:


     Ένα είναι βέβαιο:  Άδικα βασανίζουμε, φυλακίζουμε, στερούμε ελευθερίες και τελικά σκοτώνουμε όλα αυτά τα αθώα πλάσματα! Υπάρχουν αμέτρητες και νοστιμότατες vegan συνταγές! Εάν θέλεις να δεις μία ακόμη από τις πολυάριθμες πλέον ιστοσελίδες με συνταγές, κάνε "κλικ" στο εικονίδιο:  


     Και είναι πολύ ευχάριστο και αισιόδοξο, το ότι όλο και περισσότερα ελληνικά, γνωστά περιοδικά, που αναφέρουν  και θέματα μαγειρικής, συνταγές, κ.λ.π., αφιερώνουν όλο και μεγαλύτερο χώρο σε vegan συνταγές!  Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" και δες την σελίδα με vegan συνταγές στο περιοδικό ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ εδώ!