ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Friday, 10 May 2013

Άλλη μία επιτυχία κατά των ταυρομαχιών!!

     Και το κρατίδιο Σονόρα στο Μεξικό απαγόρευσε τις ταυρομαχίες λόγω του απαράδεκτου βασανισμού των ζώων για..... διασκέδαση (;).... 
Αυτοί, οι οποίοι διασκεδάζουν με τον βασανισμό κάποιου πλάσματος πρέπει να ασχοληθούν λίγο με τον εαυτό τους, Διότι: είτε χρειάζονται ψυχίατρο, είτε .... "κελί 33 στον Κορυδαλλό!" ......
Το θέμα είναι, ότι με την ταχύτατη αύξηση του αριθμού των υπερασπιστών των Δικαιωμάτων των τόσο αδικημένων για χιλιετίες ζώων, αρχίζει να έρχεται η μία επιτυχία μετά την άλλη!
Εάν θέλεις περισσότερες πληροφορίες, κάνε "κλικ" στην φωτογραφία και δες σχετικό άρθρο στην ηλεκτρονική εφημερίδα του Μεξικό "San Diego Red":


     Μία από τις πολλές οργανώσεις που αγωνίζονται κατά των ταυρομαχιών και από την οποία μπορείς να ενημερώνεσαι για τις εξελίξεις στον αγώνα κατά της κακοποίησης των ταύρων σε διάφορα απαράδεκτα έθιμα και τελετές σε όλον τον κόσμο, είναι η εικοσάχρονη πλέον οργάνωση CAS (International Comite Anti Stierenvechten):