ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Monday, 17 June 2013

Πλήρη vegan πιάτα σε όλο και περισσότερα εστιατόρια!

     Παλαιότερα, όταν ζητούσες χορτοφαγικό πιάτο σε ένα κοινό εστιατόριο, συνήθως σε κοίταζαν σαν να ήσουν εξωγήινος... Σήμερα, ευτυχώς, τα πράγματα άλλαξαν... Στα περισσότερα εστιατόρια ή γενικά φαγάδικα, φαστφουντάδικα, πιτσαρίες, ή ακόμη και σε ψησταριές, μπορείς να βρεις ποικιλία και να κάνεις χορτοφαγικούς συνδυασμούς. 
     Πολλά εστιατόρια προσφέρουν ήδη πλήρες vegan πιάτο, όπως αυτό της φωτογραφίας, το οποίο σερβίρει εστιατόριο στο Βελιγράδι στην Σερβία: μανιτάρια ψητά, επάνω σε λεπτή στρώση ρύζι, σάλτσα βινεγκρέ και πατάτες τηγανιτές με διακόσμηση ένα μαρουλόφυλλο! Απλή συνταγή, απίθανη γεύση και πολύ χορταστικό! 
     Όσο πιο πολύ πειραματίζεσαι με συνδυασμούς μανιταριών, οσπρίων, σαλατικών κ.λ.π., τόσο περισσότερες ευχάριστες εκπλήξεις λαμβάνεις! 
     Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην φωτογραφία και θα δεις πολλές ιδέες για vegan συνταγές στην ιστοσελίδα VegWeb: