ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Monday, 22 July 2013

Βοήθησε να καταργηθεί το κυνήγι φαλαινών στα νησιά Φερόε!

     Κάθε χρόνο από τα μέσα περίπου του 19ου αιώνα επαναλαμβάνεται το φρικτό και ηθικά πρωτόγονο έθιμο της σφαγής χιλιάδων φαλαινών, οι οποίες με σύγχρονα σκάφη και μέσα στριμώχνονται στην παραλία, όπου και σφαγιάζονται ανελέητα, ενώ κολυμπούν στο αίμα των ομοειδών τους, τα οποία προσπαθούν μέχρι τελευταία στιγμή να βοηθήσουν μέσα στην αγωνία και τον τρόμο, γνωρίζοντας, ότι και αυτές τις περιμένει η ίδια μοίρα.
     Η απαράδεκτη αυτή σφαγή συμβαίνει στα νησιά Φερόε, τα οποία ανήκουν στην Δανία. Επομένως ανήκουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία απαγορεύει την δολοφονία των φαλαινών. 
     Εάν θέλεις, μπορείς, κάνοντας "κλικ" στην φωτογραφία, να μπεις στην ιστοσελίδα της οργάνωσης για τα δικαιώματα των ζώων PETA.org. και να στείλεις την έτοιμη επιστολή με την υπογραφή σου  στην Κυβέρνηση της Δανίας, για να σταματήσει επιτέλους αυτό το έγκλημα: