ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Sunday, 25 August 2013

Αυστρία: Τριπλασιάσθηκε ο αριθμός των χορτοφάγων τα τελευταία οκτώ χρόνια!

     Πολύ καλά νέα έρχονται από την δραστήρια αυστριακή οργάνωση για τα δικαιώματα των ζώων Verein gegen Tierfabriken (= Σύλλογος κατά της Βιομηχανίας Ζώων): Το 2005 οι χορτοφάγοι στην Αυστρία ήταν μόλις 2,9 %. Σύμφωνα με μία νέα έρευνα ο αριθμός των χορτοφάγων ανήλθε στο 9 %! Και το ωραιότερο νέο είναι, ότι ο αριθμός των χορτοφάγων ηλικίας 40 χρόνων και κάτω ανέρχεται στο 17 %!!! Σχεδόν σε κάθε οικογένεια στην Αυστρία υπάρχει πλέον τουλάχιστον ένα μέλος, το οποίο είναι vegetarian ή vegan! 
     Εάν θέλεις να διαβάσεις σχετικό άρθρο της οργάνωσης, ή και να λάβεις μέρος σε καμπάνιες της για έναν καλύτερο κόσμο, κάνε "κλικ" στην φωτογραφία:


       Στα μάτια ενός ζώου μπορείς να διαβάσεις τα συναισθήματά του, όπως ακριβώς στα μάτια ενός ανθρώπου: την χαρά, την περιέργεια, την έκπληξη, την ανία, την μελαγχολία, την δυστυχία, την αγωνία, τον φόβο, τον πόνο.....