ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Monday, 16 September 2013

Μαδρίτη: 15.000 διαδηλωτές κατά του αισχρού εθίμου "toro de la vega".

     Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013, το απόγευμα στην Μαδρίτη στην Ισπανία διαμαρτυρήθηκαν 15.000 διαδηλωτές κατά του σαδιστικού, αιματηρού εθίμου στην Tortesillas "toro de la vega". Οι διαδηλωτές διαμαρτυρήθηκαν και εφέτος σπάζοντας τελικά ένα κοντάρι συμβολικά. 
     Την διαδήλωση διοργάνωσε το πολύ δραστήριο Πολιτικό Κόμμα για τα Δικαιώματα των Ζώων PACMA της Ισπανίας και το σύνθημα ήταν ξεκάθαρο υπέρ της Ελευθερίας και της Δικαιοσύνης για όλα τα είδη! Όχι μόνον για το δικό μας ανθρώπινο είδος! Όσο υπάρχει ο φασισμός του ανθρώπου απέναντι στα άλλα είδη, θα υπάρχει και ο φασισμός του ανθρώπου απέναντι στον συνάνθρωπό του!!!  
     Εάν θέλεις να δεις περισσότερες πληροφορίες, κάνε "κλικ" στην φωτογραφία με στιγμιότυπο από την εχθεσινή διαμαρτυρία της οργάνωσης PACMA: