Tuesday 17 September 2013

Τον σκότωσαν και το θεωρούν και τιμή τους! Ενώ είναι ΝΤΡΟΠΗ τους!!!

     Τελικά εχθές το απόγευμα στην Tordesillas μαζεύτηκαν μερικές εκατοντάδες αιμοδιψείς σαδιστές από όλην την Ισπανία, για να λάβουν μέρος στον βασανισμό και την δολοφονία ενός αθώου ταύρου... παρά τις αντιδράσεις του κόσμου, τις διαμαρτυρίες των φιλοζωικών οργανώσεων και τις 85.000 υπογραφές, οι οποίες εστάλησαν στο αρμόδιο πολιτικό γραφείο της Ισπανίας!
     Το θετικό όμως είναι, ότι το θέμα παίρνει όλο και μεγαλύτερη έκταση στα Μ.Μ.Ε., με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι αντιδράσεις σε όλον τον κόσμο!
     Εάν θέλεις περισσότερες λεπτομέρειες και στιγμιότυπα από το... νόμιμο έγκλημα, κάνε "κλικ" στην φωτογραφία της ισπανικής οργάνωσης ecologia verde: 


     Απίστευτο και όμως συμβαίνει εν έτη 2013! Στην Ευρώπη!! Και θεωρείται νόμιμο!!!! 
     Μα, τί μπορεί να έχουν στην ψυχή τους και στο μυαλό (αυτό μάλλον είναι τελείως ανύπαρκτο!) αυτοί οι δήθεν άνθρωποι, οι οποίοι με την συμπεριφορά τους εξεφτιλίζουν όλο το ανθρώπινο είδος;;  
     Εάν θέλεις, μπορείς να δεις και τα βίντεο του αίσχους στην ιστοσελίδα της οργάνωσης SOS galgos κάνοντας "κλικ" στην αφίσα διαμαρτυρίας:


     Τελικά, λόγω τραύματος προ μερικών ημερών,  την θέση του Langosto πήρε ένας άλλος άτυχος ταύρος, ο Vulcano...
     Οι φιλόζωοι όμως αυξάνονται και θα σταματήσουν να αγωνίζονται μόνον, όταν καταργηθούν αυτά τα άδικα, βάρβαρα -και παραδόξως νόμιμα- εγκλήματα!!