Friday 13 September 2013

ΜΗΝ επιτρέψουμε να δολοφονηθεί και ο Langosto!

     Στις 17 Σεπτεμβρίου, όπως κάθε χρόνο από το 1584 έτσι και εφέτος, στην Tordesillas της Ισπανίας θα δολοφονηθεί με απάνθρωπο τρόπο ένας ταύρος. Το έθιμο έχει ως εξής: εκατοντάδες ... "βάρβαροι" κυνηγούν έναν αθώο ταύρο, ο οποίος στην αρχή έκπληκτος "τα χάνει" μην μπορώντας να καταλάβει γιατί ξαφνικά τόσοι ηλίθιοι τόν κυνηγούν και τον κτυπούν με ακόντια. Στην συνέχεια προσπαθεί να ξεφύγει μάταια, ενώ οι "βάρβαροι" συνεχίζουν να τον πληγώνουν ανελέητα για πολλή ώρα, έως ο δήθεν "ήρωας" του εγκληματικού "παιγνιδιού" τον αποτελειώσει καρφώνοντάς τον με ένα οποιοδήποτε αιχμηρό αντικείμενο στο σβέρκο.... 
     Τα τελευταία τρία χρόνια το έγκλημα αυτό έγινε γνωστό μέσω των φιλοζωικών οργανώσεων, οι οποίες κάθε χρόνο διαμαρτύρονται και αντιστέκονται όλο και πιο δυναμικά!
     Εφέτος αναμένεται η προσέλευση πολύ μεγαλύτερου αριθμού ακτιβιστών και γι΄αυτό ο Δήμος ετοιμάζεται να τους αντιμετωπίσει με "στρατιά" αστυνομικών.
     Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην φωτογραφία-αφίσα της οργάνωσης  SOS Galgos και στείλε τις έτοιμες επιστολές διαμαρτυρίας - PETITIONS - προς όλους τους υπευθύνους πολιτικούς κ.λ.π.        Στην αφίσα γράφονται επίσης όλες οι περιοχές στην Ισπανία, στις οποίες θα γίνουν διαμαρτυρίες από ομάδες ακτιβιστών! 


     Platanito 2010 - Δολοφονήθηκε. Afligido 2011 - Δολοφονήθηκε. Volante 2012 - Δολοφονήθηκε. Langosto 2013 - ακόμη ζεί. Θα δολοφονηθεί όμως και αυτός στις 17 Σεπτεμβρίου, εάν δεν αντισταθούμε. Όσο κοιτάζεις αυτές τις εικόνες, τόσο πιο απίστευτο σου φαίνεται, εν έτη 2013 να συμβαίνουν τέτοια εγκλήματα στην Ευρώπη, στην οποία υποτίθεται, ότι απαγορεύεται ο βασανισμός των ζώων!