ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Wednesday, 11 September 2013

Νέα τάση εστιατορίων και στην Κίνα: τα vegan πιάτα!

     Το γερμανικό κανάλι ARD στο δελτίο ειδήσεων δημοσίευσε την πολύ ευχάριστη είδηση, ότι όλο περισσότερα εστιατόρια και στην Κίνα στρέφουν παραδοσιακές συνταγές τους προς την vegan εκδοχή τους και μάλιστα με τόσο πιστή ..."αντιγραφή" της παραδοσιακής συνταγής, ώστε δύσκολα καταλαβαίνει κάποιος την αλλαγή. Έτσι, προσφέρονται πιάτα με vegan σούσι, σούπες με vegan πτερύγια καρχαρία, vegan βοδινό, κ.λ.π., στις οποίες συνταγές χρησιμοποιούνται πλέον διάφορα είδη φυκών, σόγια και άλλα φυτικά, αντί για ζωικά, προϊόντα!
     Εάν θέλεις περισσότερες πληροφορίες, κάνε "κλικ" στην φωτογραφία και δες ένα σχετικό άρθρο στην ιστοσελίδα τoυ γερμανικού τμήματος της  PETA.org, η οποία μάλιστα προτρέπει τον αναγνώστη να ενημερώσει τα κινέζικα εστιατόρια της περιοχής του για την νέα τάση στην Κίνα και να τα προτείνει ως παράδειγμα προς μίμηση!