ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Friday, 29 November 2013

Bάρβαροι του 2013 .....

     Στις 9 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε και πάλι στην Medinaceli της Ισπανίας το βάρβαρο έθιμο του "φλεγόμενου ταύρου" (Firebull), κατά το οποίο κάποιοι σαδιστές ανάβουν φωτιά στα κέρατα ενός ταύρου και ύστερα ..."απολαμβάνουν"(;;;...) το θέαμα του δύστυχου ζώου που καίγεται και που απεγνωσμένα προσπαθεί να ξεφύγει από την φλόγες...
     Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην φωτογραφία και δες τα χάλια τους:


     Το έθιμο αυτό ελάμβανε χώρα και στην Santarem της Πορτογαλίας, όπου καταργήθηκε πριν μερικά χρόνια χάριν των αντιδράσεων φιλοζωικών οργανώσεων, οι οποίες προσπαθούν με διαμαρτυρίες και επιστολές προς τους υπευθύνους να καταργήσουν και την βαρβαρότητα στην Medinaceli.
     Εάν θέλεις περισσότερες πληροφορίες, κάνε "κλικ" στην φωτογραφία και δες την ιστοσελίδα της Διεθνούς Οργάνωσης κατά των Ταυρομαχιών (International Moovement Against Bullfights):


     Και αυτά συμβαίνουν σήμερα, όταν ημέρα με την ημέρα η πλειοψηφία της ανθρωπότητας επιτέλους αρχίζει να παραδέχεται, ότι και τα ζώα έχουν συναισθήματα, όπως το αποδεικνύουν επιστημονικές έρευνες και βίντεος, σαν αυτό του ταύρου που έκλαιγε με λυγμούς σε σφαγείο του Χονγκ-Κονγκ, αντιλαμβανόμενος ότι έρχεται η σειρά του. Ο ταύρος αυτός στάθηκε τυχερός, διότι οι εργαζόμενοι στο σφαγείο τον λυπήθηκαν και τον έστειλαν σε ένα Βουδιστικό Μοναστήρι, αλλά τί γίνεται με εκατομμύρια άλλα ζώα που σφαγιάζονται καθημερινά στον βωμό του χρήματος και της κοιλοιοδουλείας; 
     Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην φωτογραφία που έκανε τον γύρο του κόσμου και δες σχετικό άρθρο στην ιστοσελίδα Vegan Blog της οργάνωσης PETA.org:


     Σημειωτέον, ότι επειδή η 1η Νοεμβρίου είναι η  παγκόσμια ημέρα Βεγκανισμού (Veganism), γίνονται κατά την διάρκεια όλου του Νοεμβρίου διάφορα Vegan Festivals σε όλον τον κόσμο! 
Αξίζει να ρίξεις μία ματιά στο πολύ ωραίο ηλεκτρονικό περιοδικό  Voices της Αυστραλιανής οργάνωσης Vegetarian Victoria: