ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Saturday, 5 April 2014

Σχεδόν το 10% των Σουηδών είναι χορτοφάγοι!!

     Μέσα στα τελευταία 5 χρόνια ο αριθμός των vegetarians και των vegans στην Σουηδία αυξήθηκε κατά 4% ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των χορτοφάγων στην Σουηδία στο 10% !! Στην πλειοψηφία τους είναι νέοι άνθρωποι, οι οποίοι ονειρεύονται στο μέλλον μία ανθρώπινη κοινωνία απαλλαγμένη από κάθε είδους βία!! Εάν θέλεις, μπορείς να διαβάσεις σχετικό άρθρο στην ιστοσελίδα της οργάνωσης Mercy for Animals (= οίκτος για τα ζώα), κάνοντας "κλικ" στην εικόνα:


          Αξίζει, επίσης, να ρίξεις μία ματιά στα πολύ ενδιαφέροντα θέματα του ηλεκτρονικού περιοδικού της οργάνωσης. Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην εικόνα και επίλεξε όποιο τεύχος θέλεις να διαβάσεις: