ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Thursday, 3 April 2014

Επιτέλους σταμάτησε και η Ιαπωνία το κυνήγι της φάλαινας!

     Μετά από αγώνες δεκαετιών έρχεται άλλη μία τεράστια επιτυχία των οικολογικών και φιλοζωικών οργανώσεων: Η απαγόρευση της φαλαινοθηρίας και για την Ιαπωνία! 
Η απαγόρευση της φαλαινοθηρίας για εμπορικούς λόγους ίσχυε από το 1986 σε παγκόσμια κλίμακα, με μοναδική εξαίρεση την φαλαινοθηρία για επιστημονικούς λόγους.
Η Ιαπωνία ισχυριζόταν, ότι σκοτώνει φάλαινες μόνον για επιστημονικούς λόγους, ενώ αποδείχθηκε στην πορεία, ότι συστηματικά προσφερόταν κρέας φάλαινας σε διάφορα εστιατόρια ως ..."ντελικατέσσε"...
Μετά από πολλές καταγγελίες και διαμαρτυρίες φιλόζωων αποφάσισε το Διεθνές Δικαστήριο στην Χάγη, ότι και η Ιαπωνία οφείλει να συμμορφωθεί με την απαγόρευση!
Εάν θέλεις να δεις περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά και για πολλά άλλα ενδιαφέροντα θέματα για την προστασία των θαλασσών και των ζώων, μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της οργάνωσης Sea Shepherd κάνοντας "κλικ" στην εικόνα: