ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Wednesday, 13 August 2014

"Η κότα"........

     Στις 5 Αυγούστου στο γερμανικό κανάλι WDR ο Ιρανός βιολόγος Ranga Yogeshwar αφιέρωσε την εκπομπή του Quarks & Co σε ένα πολύ περιφρονημένο και βασανισμένο από τον άνθρωπο ζώο: την κότα! 
     Μέσα από την εκπομπή του τολμά να μιλήσει ενάντια σε όλην την ... βιομηχανία πουλερικών, ακόμη και κατά των εταιρειών που παρουσιάζονται ως βιολογικής πτηνοτροφίας αποδεικνύοντας, ότι ακόμη και σε αυτές οι συνθήκες διαβίωσης των ζώων είναι άθλιες.
     Επίσης, με επιχειρήματα και βιντεοσκοπήσεις πείθει τον θεατή, ότι η κότα δεν είναι καθόλου χαζή, όπως πιστεύουν οι περισσότεροι... Αντιθέτως: Πρόκειται για ένα πολύ συναισθηματικό και έξυπνο ζώο, που μαθαίνει πολύ γρήγορα!...
     Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην εικόνα με τον βιολόγο και την κότα και δες την πολύ ενδιαφέρουσα εκπομπή του: