ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Saturday, 25 October 2014

Διαμαρτυρία κατά των πειραμάτων σε ζώα στην Στουττγκάρδη (Γερμανία).

     Σήμερα το απόγευμα στις 18:00 πραγματοποιήθηκε στην Στουττγκάρδη στην Γερμανία άλλη μία διαμαρτυρία ενάντια στα πειράματα επάνω σε ζώα. Αυτήν την φορά πρόκειται για τα πειράματα στον εγκέφαλο πιθήκων που γίνονται σε Ινστιτούτα στο Tübingen. Μέλη της Οργάνωσης για τα Δικαιώματα των Ζώων SOKO (http://www.soko-tierschutz.org/de/)τράβηξαν με κάμερα το μαρτύριο των ζώων και το δημοσίευσαν.
     Εάν θέλεις να δεις περισσότερες λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα της Οργάνωσης, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα:


     Mία από τις πολλές Οργανώσεις που αγωνίζονται κατά των πειραμάτων επάνω σε ζώα είναι η Ärzte gegen Tierversuche (= Ιατροί κατά των Πειραμάτων σε Ζώα), η οποία αποτελείται από Ιατρούς που αγωνίζονται για την εφαρμογή των εναλλακτικών μεθόδων, οι οποίες είναι πιο αξιόπιστες από τα μαρτυρικά πειράματα σε ζώα. 
     Παρόμοια πειράματα γίνονταν και σε Ινστιτούτα του Βερολίνου και του Μονάχου, αλλά μετά από πολλές διαμαρτυρίες καταργήθηκαν! Καιρός να καταργηθούν και στο Tübingen! Eάν θέλεις να δεις λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο θέμα, ή και να συμμετέχεις ενεργά στέλνοντας τις έτοιμες επιστολές διαμαρτυρίας προς κάθε υπεύθυνο, μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα των Ιατρών κατά των Πειραμάτων σε Ζώα κάνοντας "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα:


     Εάν θέλεις, μπορείς να δεις το σημερινό σχετικό ρεπορτάζ στο δελτίο ειδήσεων στο Γερμανικό κανάλι SWR με στιγμιότυπα από την σημερινή διαμαρτυρία, καθώς και αποσπάσματα από τα βίντεο με τα φρικτά πειράματα στους πιθήκους κάνοντας "κλικ" εδώ: Tierschützer demonstrieren in Stuttgart (= Προστάτες των ζώων διαμαρτύρονται στην Στουττγκάρδη).