ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Wednesday, 5 November 2014

1η Νοεμβρίου: Παγκόσμια Ημέρα Φυτοφαγίας (Veganism).

     Η Παγκόσμια Ημέρα Φυτοφαγίας (Veganism) γιορτάσθηκε όπως κάθε χρόνο με διάφορους τρόπους παγκοσμίως!
     Μαθητές του 3ου Λυκείου Χαϊδαρίου συνέλεξαν αποσπάσματα από το πολύ ενδιαφέρον βιβλίο Τhe World Peace Diet (= Η Παγκόσμια Ειρηνική Διατροφή), στο οποίο αναλύεται σε βάθος το θέμα της ηθικής και της συμπόνιας, τα οποία είναι η βάση της ιδεολογίας του Veganism. Ένας vegan τρόπος ζωής, δηλαδή ένας τρόπος ζωής που στηρίζεται στην συμπόνια, είναι αυτονόητο, ότι θα ωφελήσει την ανθρωπότητα οδηγώντας την σε μία ηθικά ανώτερη ανθρώπινη κοινωνία! Μία κοινωνία, η οποία τίθεται γενικά και σφαιρικά, στήν πράξη και όχι μόνον στα λόγια, κατά της βίας! 
     Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα και διάβασε το πολύ ενδιαφέρον αφιέρωμα των μαθητών. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά αυτά, τα οποία σε τόσο δύσκολες εποχές ηθικής και οικονομικής κρίσης, αφιερώνουν χρόνο στο να σκέφτονται το καλό του συνόλου και όχι μόνον εγωιστικά τον εαυτούλη τους:


     Συνηθισμένη εικόνα στους δρόμους: Φορτηγό γεμάτο ζώα που μεταφέρονται στο σφαγείο, δηλαδή στον τόπο... συγκέντρωσης και εκτέλεσής τους! ....