ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Thursday, 18 December 2014

Συναυλία του Morrissey στην Αθήνα.

     Στις 15 Δεκεμβρίου ο τραγουδιστής Morrissey (πρώην μέλος των Smiths), στο πλαίσιο ενός Tour συναυλιών, έδωσε συναυλία και στην Αθήνα. Εάν θέλεις να δεις όλο το πρόγραμμά του, κάνε "κλικ" εδώ!
      Ο φυτοφάγος και γνωστός για τα φιλοζωικά του συναισθήματα τραγουδιστής δεν παρέλειψε να τραγουδήσει το "Meat is Murder" (= το κρέας είναι δολοφονία) από το ομώνυμο άλμπουμ της δεκαετίας του 80΄ και μάλιστα με παράλληλη προβολή σκηνών φρίκης μέσα από κτηνοτροφικές και πτηνοτροφικές μονάδες, καθώς και από σφαγεία...
     Εάν θέλεις να δεις σκηνές που κατέβασαν θεατές στο youtube από όλο το Tour μέχρι τώρα, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα, στην οποία  φαίνεται ο Morrissey καθώς τραγουδάει το "Meat is Murder", ενώ παράλληλα δείχνει στους θεατές το μαρτύριο των ζώων στην τεράστια οθόνη στο κατάμεστο με κόσμο γήπεδο του Tae-Kwon-Do στο Παλαιό Φάληρο! 


     Επίσης, τραγούδησε το "the bullfighter dies" (= ο ταυρομάχος πεθαίνει), με το οποίο "κτυπάει" τους ταυρομάχους και τις ταυρομαχίες και φυσικά δεν παρέλειψε να δείξει στην οθόνη αντίστοιχες σκηνές φρίκης και βαρβαρότητας. 
     Εάν θέλεις να δεις σκηνές με το συγκεκριμένο αντί-ταυρομαχικό τραγούδι που κατέβασαν στο youtube θεατές από όλο το Tour μέχρι τώρα, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη σκηνή, η οποία είναι ο επίλογος από την ταινία με τις ταυρομαχίες που προβάλλεται στην αρχή της συναυλίας και η οποία απεικονίζει έναν ταύρο αιμόφυρτο και έτοιμο να καταρρεύσει από τα κτυπήματα του ταυρομάχου και έναν άλλο ταύρο, προφανώς ο επόμενος που θα οδηγηθεί στην αρένα, να του καθαρίζει τις πληγές.....


     Για ακόμη μία φορά: Μπράβο Morrissey!!!